Final de an școlar cu emoții pentru elevii din comuna Bălușeni: „Prețuiți cât puteți anii aceștia frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație”

0 545

Final de an școlar cu emoții pentru elevii din comuna Bălușeni.

După un an atipic,  cu învățământ online, cu provocări atât pentru cadre didactice cât și pentru elevi, azi fiecare și-a făcut planuri de vacanță. Primarul comunei Baluseni Claudiu Doroftei a ținut să felicite copiii cu rezultate bune la învățătură, dar și profesorii, a căror muncă se va vedea peste ani și ani în împlinirea profesională a elevilor.

„Dragi elevi. Se încheie azi încă un an școlar. Un an greu, un an atipic pe care multi dintre noi adulții nu am știut să-l gestionăm foarte bine, însă voi astăzi, ne-ați demonstrat că aveți forța de a depăși obstacole și de a va adapta oricărui context ivit în viața socială. Pentru voi a înseamnat noi acumulari de experiențe, de emoții și împliniri trăite impreuna, ceea ce noi adultii, numim educație. Poate că unii dintre voi s-au mai împiedicat, dar au fost acolo la timp profesorii care să va ridice, să va scuture de praf și să va îndrume spre înainte si cei mai mulți dintre voi, copii, ați mers hotărât și ferm până la capăt, și suntem azi cu toții mândrii de realizarile voastre: 16 medii peste 9,50 spune tot.

Știu ca tot ce ați învățat până acum vă va fi de folos, vă va dechide căi și uși în viață, dar cel mai important e să vă ajute să vă prețuiți timpul, pentru ca el este materia din care ne este formată viața,si care in azi trebuie pretuit mai mult decat oricand. Dacă pentru alții timpul înseamnă bani, pentru voi, acum, el are un preț incalculabil. Prețuiți cât puteți anii aceștia frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație.

Vă doresc o vacanță frumoasă, plină de momente de relaxare, pe care le meritați cu prisosință!”, a fost mesajul primarului Claudiu Doroftei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata