Fetele din Botosani si invitatii, regal artistic la spectacolul „Hai la Botosani” de Mica Unire – FOTO – VIDEO –

0 4.794

Cele patru fete de la Botoşani şi invitatele lor au susţinut un adevărat regal artistic în cadrul spectacolului „Hai la Botoşani”. De Mica Unire, pe 24 ianuarie, Iustina Irimia, Lorena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre au invitat artişti tineri din toate zonele ţării dar şi de peste Prut la spectacolul „Hai la Botoşani”.

După proiectul inedit de promovare a județului Botoșani cele patru tinere au organizat acest spectacol pentru publicul botoşănean la  Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul, sală care a fost plină la refuz. Piesa care le-a adus succesul tinerelor soliste are deja 1 milion de vizualizări pe canalul YouTube.

Au răspuns invitaţiei şi au venit la Botoşani  Angelica Flutur, Grigore Gherman, Ancuţa Corlăţan, Nicu Mâţă, Bogdan Toma, Oana Bogza Pintea, Florin Mihalache, Daria Gâdea, Zorina Bălan şi Laura Mocăniţa.  Au fost alături de toţi soliştii Orchestra populară „Mugurelul” Dorohoi, condusă de prof. Marcel Dupu dar şi dansatorii de la Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” Botoşani coordonaţi de prof. Valetin Rău.

Intrarea la spectacol a fost pe bază de invitaţii cele patru tinere reuşind să susţină spectacolul cu bani din sponsorizări.

 

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata