Fetele din Botosani la Neatza cu Razvan si Dani : „Va asteptam cu mult drag la Botosani” – FOTO –

0 6.696

Fetele din Botoşani au ajuns luni dimineaţă şi la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. Cele patru Iustina Irimia, Lorena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre, au prezentat videoclipul care de la doar zece zile de la lansarea pe YouTube au strâns peste 270.000 de vizionări.
„Cumva ideea a pornit de la mine şi Simona. Ne-am gândit să facem o piesă reperezantativă pentru judeţul Botoşani. Fiecare dintre noi am cântat despre o personalitate din Botoşani” a spus Iustina Cenuşă. Fetele nu au mers cu mâna goală. ” V-am adus obiecte din ceramica de Botoşani, care au apărut şi în videoclip. Din desagă am doua cadouri pentru voi …două tricouri cu îndemnul Hai la Botoşani. Vă aşteptăm cu mult drag la Botoşani. Este un îndememn cu care noi am vrut să arătăm că judeţul Botoşani nu este doar judeţul unde se agaţă harta în cui”, a completat Iustina.

„Îmi place proiectul. Este filmat de un cineva cu experienţă, care cred că e îndrăgostit de una dintre voi” a spus Dani. Lămurirea a venit de la Simona Mazăre : „Este logodnicul meu”. „Multumim că aţi venit pe la noi a revenit Dani. A intervenit şi Răzvan : „Cei din Botoşani sunt singurii moldoveni care nu îşi pierd accentul când ajung în Bucureşti”.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata