FC Botoșani s-a calificat în play-off în premieră

0 518

FC Botoșani s-a calificat, în premieră, în play-off cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat, după 1-0 pe terenul lui Sepsi, iar Marius Croitoru este în clumea fericirii. Aflat la prima sa experiență ca antrenor, fostul mijlocaș a fost modest la final și și-a lăudat elevii.

„Sunt fericit. Era normal, e o performanţă, dar cel mai mult sunt fericit, mulţumit şi împlinit pentru băieţii aceştia, pentru că tot ce s-a făcut în acest an e numai meritul lor, ei sunt principalii artizani, ei au făcut posibilă această performanţă unică pentru clubul nostru.

Le mulţumesc că, în primul meu an de antrenorat, am ocazia să lucrez cu nişte oameni incredibili. Vreau să le mulţumesc tuturor, în primul rând lui George. Pentru mine e un căpitan adevărat şi pentru mine este o mare pierdere”, a spus Croitoru la final.

FC Botoșani avea nevoie de victorie în deplasarea cu Sepsi pentru a-și asigura prezența în play-off și a obținut-o. La Sfântu Gheorghe, gazdele au avut două ocazii în prima repriză, prin fostul jucător al botoșănenilor, Vașvari, însă oaspeții „s-au trezit” în partea secundă.

Dugandzic a adus Botoșaniului 3 victorii în 3 meciuri și a calificat, practic, echipa în play-off

Noul transfer, Dugandzic, a ratat prima ocazie a moldovenilor, iar în minutul 59 a marcat. Atacantul croat a adus astfel victoria botoșănenilor în 3 meciuri la rând în care a marcat, iar moldovenii s-au calificat în premieră în play-off, cu toate că Sepsi a fost aproape de gol în minutul 83, prin Tincu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata