FC Botosani nu va juca pe Stadionul Municipal calificarea in play-off. Cosmin Andrei : “Domnul Turcanu nu este vataf pe mosia lui”

0 78

FC Botoşani nu va putea juca meciul de calificare în play-off pe Stadionul Municipal pe 22 februarie. Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, susţine că deşi este pentru prima dată când echipa ajunge la această performanţă va fi nevoită să joace în alt oraş, urmare a unui contract semnat de Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice Sport şi Agement cu Federaţia Română de Rugby.
“Condamn comportamentul directorului de la DSPSA care gestionează stadionul care ne-a adus în situaţia de a nu putea susţine echipa de fotbal pentru că a perfectat un contract fără să întrebe pe nimeni cu Federaţia Română de Rugby. Cine i-a dat voie să semneze acest contract şi dacă a întrebat pe cineva? Astfel ne pune în dificultate într-un moment istoric pentru Botoşani când putem să jucăm în play-off dar echipa nu poate fi susţinută de suporteri pentru că a fost închiriat Stadionul Municipal pentru altă competiţie de altă natură”, a declarat Cosmin Andrei.
Acesta susţine că momentul este critic pentru că altfel joacă echipa fanion a judeţului atunci când este încurajată de suporteri într-un moment critic când se pot calificat pentru prima dată în primele şase echipe din eşalonul întâi fotbalistic. “Rezultatele vor fi siguranţă dacă vor trebui să joace la Iaşi sau în altă parte din cauza unui contract pe care l-a perfectat de la sine putere domnul Ţurcanu, pe care nu-l critică nimeni, şi care este ţinut în braţe de domnul Flutur care-i acceptă comportamentul…Domnul Ţurcanu nu este vătaf pe moşia lui să decidă cu bunurile municipalităţii trebuie să le gestioneze în raport cu nevoile cetăţenilor. Suporterii doresc să încurajeze echipa FC Botoşani la cel mai important meci pentru divizia I, meciul de calificare pentru play-off”, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.
FC Botoșani a ajuns la 39 de puncte și a urcat pe locul cinci în Liga 1, la un singur punct în spatele Astrei Giurgiu și la un punct de ocupanta locului șase, Viitorul. Gaz Metan a picat pe loc de play-out, cu 37 de puncte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata