Familie în lupta cu coronavirus: „Am luat viața de la 0. Am renăscut din propria cenușă!”

0 2.536

Familie în lupta cu coronavirus: Am luat viața de la 0. Am renăscut din propria cenușă!. Acesta este mesajul unei familii de botoșăneni ce au învins coronavirusul.

„”Învingătorii” saloanelor 13, 14
Secția Boli Infecțioase Copii…

Dacă nu ați trecut prin experiența traumatizantă și devastatoare, COVID-19, vă rog, nu vorbiți în necunoștință de cauză ?! Virusul este groaznic! Îți afectează mirosul, gustul, auzul, controlul respirației. Obosești, vorbind. Practic, după un asemenea episod, reînveți să respiri, să înghiți, să mănânci, să mergi. Simțul tactil și motric, au avut de suferit. Pur și simplu, nu puteam să răspund la mesaje, nu puteam să le scriu, degetele mele de la mâini, le simțeam ca niște butuci înțepeniți. Îmi trebuia o oră, să scriu un rând.
Am luat viața de la 0. Am renăscut din propria cenușă!
Nu emiteți ipoteze false, neplauzibile, dacă nu cunoașteți cu adevărat gravitatea situației ?! Decât să faceți vreun rău, prin declarația d-voastră, neavizată, mai bine vă abțineți!
Virusul este necruțător, nemilos și nu ține cont de nimeni și nimic!
În acest moment, suntem epuizați fizic și psihic, obosiți cronic, vlăguiți de puteri , cu dificultăți la înghițire și respirație, eu, stabilă, copila noastră se simte bine, pentru că nu a avut simptome (pozitivă, asimptomatică ), soțul meu, însă este în starea cea mai gravă, stabil, dar afectat serios neurologic : abia ține capul, își pierde echilibrul pe șezut, merge la toaletă, cu dificultate. A slăbit 8 kg în două săptămâni, nu a mâncat nimic 8 zile (Covid-19, formă severă, a stat la oxigen 4 zile, câte 15 – 20 de minute, pe zi, deoarece scădea saturația din sânge ), eu am slăbit 5 kg, nu am putut mânca nimic, 6 zile (Covid – 19 , formă medie, adică toate simptomele, fără a fi nevoie de oxigen).
Nu suntem în stare să ridicăm o sticlă de 2 litri de apă, să ducem paharul la gură, să coborâm scările!
Nici nu vă închipuiți cu cât efort, am scris aceste cuvinte pentru d-voastră ?!
Deși Alexandra și soțul erau testați pozitiv, eu, cu simptome groaznice, dureri musculare, dureri de cap, frisoane, transpirată din cap până în picioare, vărsături, probleme severe de respirație, oboseală accentuată fizică și psihică, lipsa poftei de mâncare, surprinzător, testul meu ieșise negativ. Virusul nu era activ. Abia peste o săptămână, când starea mea de sănătate s-a degradat simțitor, am chemat Ambulanța, mi s-a făcut la Urgență radiografia pulmonară, am repetat testul, la Spitalul de Boli Infecțioase Copii, care a ieșit pozitiv.
Am văzut moartea cu ochii!
Mi-am văzut soțul, un munte de om, dărâmat la pământ!
Nu doresc la nimeni, să treacă prin ce am trecut eu, ca soție și mamă, în ultimele trei săptămâni! Sentimentul, nu se poate descrie în cuvinte! Trebuie doar să-l simți… nimic mai mult!
Ne-am luptat pentru o fărâmă… de aer!
Ne-am luptat pentru viață!
Dacă nu știți despre ce este vorba…
NU VORBIȚI, NU FACEȚI SUPOZIȚII ERONATE, NU DEZINFORMAȚI!
Protejați-vă și aveți grijă de voi!
Să fiți „, este mesajul postat pe o rețea de socializare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata