pas top

Fabuloasa avere a botosaneanului Mihai Lucan, medicul cercetat pentru delapidarea Institutului de Urologie din Cluj

0 1.276

Medicul Mihai Lucan a declarat la începutul anului 2017, o sumă de 1,7 milioane de euro în 17 conturi bancare, 60% din Lukmed SRL, terenuri intravilane, case şi apartamente în Cluj şi Bucureşti, dar și bijuterii şi tablouri.

Din ultimele declaraţii de avere ale soţiei, rezultă că veniturile pe care medicul le câştiga se ridicau la aproape 1 milion de euro anual.

 Procurorii DIICOT îl acuză pe cunoscutul urolog ce i-a operat printre alţii pe Ion Iliescu, Emil Boc şi Alexandru Arşinel de „căpuşarea” Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal, pe care l-a condus timp de aproape 10 ani, în favoarea clinicii private a familiei. Mihai Lucan este unul dintre cei mai bogaţi medici din România. Ultima lui declaraţie de avere, depusă în luna ianuarie 2017, la încetarea activităţii la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj relevă o avere impresionantă. Lucan are 1,7 milioane de euro în conturi bancare, mai exact în 17 conturi deschise la 6 bănci. Conturile sunt în euro (780.000), lei (2.151.604) şi dolari(536.343).

Lucan are împreună cu soţia sa două terenuri intravilane de 1.561 respectiv de 967 de metri pătraţi. Tot împreună cu soţia deţine două case de locuit în Cluj-Napoca de 743 şi 286 de metri pătraţi şi două apartamente a câte 100 de metri pătraţi în Bucureşti, potrivit adevarul.ro.

Medicul Mihai Lucan, este din Ştefăneşi şi este cercetat sub control judiciar într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata