Explozia din blocul de pe strada Primaverii a lasat fara loc de munca sase persoane – VIDEO-

0 422

Explozia din blocul de pe strada Primăverii a lăsat şi şase persoane fără loc de muncă. Aceştia îşi desfăşurau activitatea la frizeria de la parterul blocului, aceştia fiind prezenţi la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de azi de la Prefectură.

„Eu nu sunt locuitor acolo. La parter există în proprietatea noastră, construită de Înfrățirea de când s-a dat blocul în folosință în 1981, o secție de frizerie. La parter. Sunt șase lucrători acolo, șase oameni care nu au loc de muncă, care nu au pâine. Și mi-aș dori să știu cât mai repede despre ce este vorba, sau cineva să mai intre o dată în spațiul pe care îl deține Înfrățirea să vadă ce e de făcut. Eu m-aș apuca și eu de lucru, de făcut, sunt 6 oameni care nu au unde să-și câștige pâinea”, a spus unul dintre cei şase salariaţi.  – VIDEO
Replica a venit din partea colonelului Cristian Amarandei, inspector șef ISU Botoșani. „Conform normativului privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor existente, se interzice desfășurarea activităților economice la parterul unor clădiri afectate de astfel de distrugeri. Nu se poate desfășura activitate economică până când nu este consolidat imobilul”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata