Evaluarea Nationala : VEZI procentul de promovare final la Botosani

0 284

13 medii de 10  şi un procent de promovare de 67,76% sunt rezultatele finale la Evaluarea Naţională la Botoşani.

Din cei  4402  elevi înscriși au fost prezenţi 4051 candidați. Dintre aceştia 2.745 de candidaţi au obţinut medii peste cinci.

Precizăm că rezultatele elevilor se publică prin anonimizarea numelui și a prenumelui, pe baza unui cod unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Practic, este prima dată de la intrarea în vigoare a RGPD, când notele/rezultatele candidaților sunt afișate în acest format.

Media generală de admitere, care se calculează considerând 80% media de la evaluarea națională și respectiv 20% media anilor de gimnaziu, urmează să fie afișată după finalizarea contestațiilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata