Eusebiu Cilibiu iese la atac: „Viitorul AUR la Botoşani este zero. Vor scădea în continuare în cel mai dramatic mod posibil”

0 769

Recent exclus din partid, Eusebiu Cilibiu, candidatul AUR la Consiliul Judeţean Botoşani a ţinut să facă publice mai multe lucruri legate de excluderea sa din formaţiunea politică pe care a reprezentat-o la ultimul tur de alegeri. „În privat i-am cerut demisia Ariadnei Cîrligeanu. În privat, în nici un caz public. Doar a ei, din funcţia de preşedinte a AUR Botoşani. Ca urmare ăsta este efectul. Am fost exclus din partid pentru că nu ai voie în AUR să ceri lucrul ăsta. Şi a invocat faptul că i-am cerut demisia lui George Simion tocmai ca să dea greutate deciziei” a spus Cilibiu, ce a admis că nu se va opri aici, urmând să conteste excluderea sa.

simio cosma

„Încă nu am primit decizia, aştept să o primesc. După aceea o să merg pe toate căile legale. Administrativ în interior conform statului, ulterior în instanţă. Tot judeţul este lângă mine. În organizaţia municipală sunt câteva voci” a declarat Eusebiu Cilibiu.

„Dacă tu ca partid îţi permiţi să renunţi la un om cu 14.000 de voturi în spate pentru că nu e de acord sau, mă rog, contestă autoritatea preşedintelui de la Botoşani înseamnă că ai o mare problemă. Viitorul AUR la Botoşani este zero. Vor scădea în continuare în cel mai dramatic mod posibil. Sunt foarte multe persoane în judeţ care gândesc la fel dar le este frică să vorbească pentru că se tem de invalidarea mandatelor lor de consilieri locali, judeţeni. etc” a concluzionat Cilibiu.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata