parlamentare sus
achitei top

Emoționant! Cătălin Flutur în genunchi la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva – FOTO

0 1.211

Într-o postare pe Facebook primarul municipiului Botoşani Cătălin Flutur a făcut public momentul în care racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva au poposit pentru câteva clipe în zona centrala a orașului. Flutur a spus ca s-a rugat pentru sănătatea tuturor botoșănenilor. Redam postarea mai jos:

psd parl jos

M-am rugat pentru sănătatea tuturor botoșănenilor la racla cu Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

 

Procesiune atipică, astăzi, în municipiul Botoșani. Moaștele Sfintei Parascheva, aduse de la Mitropolia Iași pentru prima dată după anul 1947, au străbătut străzile orașului fără a fi însoțite de credincioși, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Racla cu sfintele moaște a poposit pentru puțin timp în fața primăriei municipiului, unde am fost onorat să le întâmpin, ca primar, în numele tuturor botoșănenilor. În prezența mitropolitului Moldovei, ÎPS Teofan, am îngenuncheat în semn de venerație în fața platformei pe care se afla racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

M-am rugat pentru sănătatea botoșănenilor, pentru ca toți locuitorii orașului nostru să fie apărați de temutul coronavirus, care a înfricoșat întreaga omenire.

În continuarea procesiunii, moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva au fost purtate pe la principalele spitale din Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata