Emanuel Corduneanu: „Avem nevoie de tineri voluntari, suntem deschiși la orice fel de colaborare serioasă”

0 187

Asociația Susține-i Pe Cei De Lângă Tine? Vă cere în mod public sprijinul.

Toți cei care doresc să ne sprijine în mod real ne pot contacta zilnic, la ore rezonabile, la telefon: 0745 811 379

Asociația și-a propus să se implice activ însă fără un sprijin financiar nu putem face mare lucru! Am încercat sa facem chetă în familie, între prieteni, cunoscuți apropiați, nu este suficient!
Nu putem salva lumea, dar putem oferi cu bucurie zâmbete în familiile care au uitat ce înseamnă ” O VIAȚĂ DECENTĂ „.
Avem nevoie și de tineri voluntari, suntem deschiși la orice fel de colaborare serioasă.
Ne dorim sa cunoaștem oameni, cu care să putem realiza ceva concret, de vorbe și promisiuni, suntem convinși, nimeni nu vrea să mai audă!

Ne dorim să încercăm a ajuta familii greu încercate de viață, familii aflate în nevoi, oameni talentați pe care vrem să îi facem cunoscuți și să îi sprijinim pt a-și îndeplini visurile.
Fiecare dintre dumneavoastră care poate participa o dată la 2 săptămâni cu alimente, rog să ne anunțați. Noi ne vom ocupa de distribuirea lor la familiile aflate în nevoie, pentru dvs este un lucru simplu, insa pentru aceste familii dacă vor primi alimente sunt daruri ce aduc zâmbete, lacrimi în ochii copiilor dar și al părinților de bucurie. Nu suntem în măsură să îi judecăm de ce însă suntem în măsură să vedem cum putem să îi sprijinim în încercarea de a-i introduce în societate prin muncă și să dăm deoparte munca de zilier ( trăitul de astăzi pe mâine).
Multe dintre aceste cazuri sociale ar dori să muncească.

Toți cei care doresc să sprijine financiar ASOCIAȚIA SUSȚINE-I PE CEI DE LÂNGĂ TINE o pot face și în cele 2 conturi deschise:

IBAN-UL CONTULUI ÎN LEI RO17BTRLRONCRT0557162501
IBAN-UL CONTULUI ÎN EURO RO64BTRLEURCRT0557162501

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata