ELSACO & Energomontaj: Contract de 96 milioane lei pentru infrastructura de irigatii

0 664
Antreprenorii Elsaco Electronic, din Botosani si Energomontaj SA – Bucuresti au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 95.882.219 lei – acordat de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF) – ce prevede implementarea proiectului denumit „Elaborare documentatie de proiectare faza PAC+PAD+POE+PTE+DE+AT, la pachet cu executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii aflate in administrarea ANIF, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania – etapa I – doua loturi”. Se vor asigura astfel servicii de proiectare si executie a unor lucrari specifice in amenajarea de irigatii Olt-Calmatui, judetul Teleorman (lotul 1) si in amenajarea de irigatii Viisoara, judetul Teleorman (lotul 2).
Licitatia, cu o valoare totala estimata la 106.309.353 lei fara TVA, s-a organizat pentru fiecare din cele doua loturi pe baza criteriului celui mai bun raport calitate-pret. Pentru lotul intai s-au primit trei oferte, din care doar una (cea a Energomontaj) a fost declarata admisibila si, in final, castigatoare, iar pentru cel de-al doilea s-au primit sase oferte, din care patru admisibile si una castigatoare (cea a Elsaco Electronic).Autoritatea contractanta mai anunta ca valoarea estimata pentru fiecare lot s-a stabilit dupa cum urmeaza:
– Lotul nr. 1, evaluat la 61.828.404 lei (fara TVA), din care valoarea estimata a serviciilor de proiectare si asistenta tehnica este de 848.910 lei, fara TVA, iar valoarea estimata pentru executia lucrarilor este de 60.061.220 lei (fara TVA), la care se adauga organizare de santier, in valoare de 918.274 lei, fara TVA.
– Lotul nr. 2, estimat la 44.480.949 lei (fara TVA), din care valoarea estimata a serviciilor de proiectare si asistenta tehnica este de 609.690 lei (fara TVA) si valoarea estimata pentru executia lucrarilor este de 43.202.959 lei (fara TVA), la care se adauga organizare de santier, in valoare de 668.300 de lei, fara TVA.
Sursa : agendaconstructiilor. ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata