Elevii revin de azi la orele online

0 74

Elevii revin de azi la cursurile online după vacanţa de iarnă. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu dorește ca de pe 8 februarie elevii să revină la școală. Elevii şi cadrele didactice ar putea fi chemaţi la şcoală şi sâmbăta

”Semestrul 1 s-a derulat online și va fi finalizat online, timp în care noi culegem date din sistemul de educație. Am cerut cu termen de raportare mâine o situație cu privire la estimarea numărului de elevi aflați în risc de neîncheiere a mediei pe semestrul 1, pe baza dificultăților înregistrate pe parcursul procesului de predare-învățare online.

Vom avea această situație mâine, 11 ianuarie. Vineri, 15 ianuarie, vom avea situația cu disponibilitatea celor 340 de mii de cadre didactice din sistemul național de educație pentru vaccinare, precizând că răspunsul nu constituie niciun fel obligație de vaccinare.

În ultima decadă a lunii ianuarie se va lua o decizie cu privire la modul în care se poate începe semestrul 2 în format clasic”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a spus că elevii şi cadrele didactice ar putea fi chemaţi la şcoală şi sâmbăta, în contextul în care în care toate cursurile s-au desfăşurat exclusiv online, fiind nevoie de cursuri remediale.

Acesta a mai precizat că aceste cursuri suplimentare vor fi făcute în afara orelor din semestrul al II-lea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata