Elevii din șase școli din Botoșani rămân în sistem online de luni. Peste 98% dintre elevi revin la școală!

0 489

Elevii din șase școli din Botoșani rămân în sistem online de luni. Peste 98% dintre elevi revin la școală!

Venind în întâmpinarea solicitărilor părinților, Ministerul Educației a stabilit ca începând de luni 22.11.2021, în localitățile în care rata de incidență este sub 3‰, activitățile didactice se vor desfășura cu prezența fizică, independent de procentul de vaccinare al personalului din unitatea de învățământ.

În localitățile unde în care rata de incidență este peste 3‰, se va ține cont de procentul de vaccinare al personalului.

Conform datelor comunicate de Ada Macovei, inspector școlar general al ISJ Botoșani, la nivelul județului Botoșani, începând cu data de 22.11.2021, din cele 472 de unități și structuri arondate 466 unități de învățământ și structuri arondate își vor desfășura activitățile didactice conform SCENARIULUI 1-cu prezență fizică (98,73 %). Doar 6 unități de învățământ și structuri arondate vor desfășura activități didactice conform SCENARIULUI 2-în regim on-line (1,27 %). Cele 6 unități de învățământ și structuri arondate care rămân în online sunt din Săveni, Concești, Rădăuți Prut, Santa Mare și Vlăsinești. 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata