Elev din Botoşani bătut de alţi colegi la școală

0 975

Un nou episod de violenţă între elevi a fost filmat într-o şcoală din România. Un elev a fost bătut de colegi atât în clasă, cât şi în curtea unei şcoli din Botoşani.

Două filmuleţe distincte, unul care datează din decembrie anul trecut şi celălalt de câteva zile, au surprins bătăi violente între elevi, atât în clasă, cât şi în curtea şcolii. În prima înregistrare doi băieţi lovesc cu pumnii şi picioarele un alt elev, în timp ce colegii încurajează bătaia. Al doilea videoclip a fost filmat în urmă cu câteva zile în curtea instituţiei. În momentul în care un elev încearcă să intervină, ceilalţi copii îl opresc, pentru ca violenţele să continue. Din informaţiile pe care le avem, se pare că în ambele videoclipuri, copilul bătut este acelaşi.

La Poliţia din Botoşani nu a există nicio plângere depusă în legătură cele două incidente, însă oamenii legii s-au autosesizat şi fac cercetări. Directorul şcolii a declarat pentru Observator că elevii implicaţi în scandal sunt în clasa a VI-a şi că se vor lua măsuri în acest caz.

Vor fi pedepsiţi atât agresorul, cât şi cel care a filmat bătaia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata