locale psd
locale sus

Echitatie, intalnire cu fii satului si festival international de muzica in acest wekeend la Paltinis

0 780

Două zile de distracţie la Păltiniş în acest wekeend, unde Primăria şi Consiliul Local organizează Zilele Comunei Păltiniş.
Sâmbătă a fost ziua pentru cei tineri pe scena amplasată lângă primărie oferind spectacol Cosmina Adam, Dora Ungureanu, Lucica Păltineanu, Diana Stica, Sandy C, Tynna, Lenuţa Gheorghiţă, Gheorghe Ţopa, Illa și Aurel Moldoveanu,
„Prima zi este dedicată distracţiei cetăţenilor din comună iar în a doua zi avem un festival de muzică populară. Anul acesta organizăm un festival internaţional dedicat maestrului Ioan Cobâlă care este un brand naţional. Anul viitor, fiind anul centenarului, vom organiza un festival mai mare. Duminică vom avea un cor din zona satului Voloca din Ucraina. Vor veni împreună cu preotul de acolo şi vor cânta la slujba de la biserică. În jurul orei 12.30-13.00 vom avea tot la biserică o întâlnire cu fii satului. Ulterior vom avea un concurs de echitaţie. Sunt cai de rasă din judeţele Botoşani şi Suceava. Apoi avem Festivalul Internaţional Ioan Cobâlă cu participarea mai multor formaţii din judeţul Botoşani, din Ucraina şi Republica Moldova. Vor fi formaţii de la Darabani, Vlăsineşti, Hudeşti, Ştiubieni, Havârna, Cordăreni, Mileanca şi George Enescu”, a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltniş.
Au venit la Păltiniş şi politicieni liberali alături de preşedintele PNL Costel Şoptică dar şi primari din judeţ.

 

VIDEO

VIDEO

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata