Dumitru Balan: „Eu sunt presedintele partidului si eu o voi da afara pe Minca din partid”

2 1.300

 

Omul de afaceri Dumitru Balan, patronul societatii Microbuzul a tinut sa faca mai multe precizari legat de afirmatiile Lilianei Minca, potrivit carora urmeaza sa fie dat afara din organizația judeteana a ALDE Botosani. „Cum sa ma dea afara din partid daca 80 suta din biroul politic este de partea mea. Eu o voi da afara pe ea. Sunt foarte multe aspecte care ma nemultumesc legat de activitatea sa la partid. 

Nu a tinut delegatia permanenta pentru ca ii e frica sa nu piarda conducerea. Ea trage in jos partidul. Nu se duce in teritoriu. Cand a venit a desfiintat 71 de organizatii. Acum sunt in tot judetul doar 7″ a mentionat Dumitru Balan, care a adaugat ca a facut un memoriu la Bucuresti la conducerea partidului prin care motiveaza dorinta sa de a o inlatura de la conducerea ALDE Botosani pe Liliana Minca. „Am facut hartie cu 15 puncte in care am cerut conducerii sa ia masuri vis vis de comportamentul sau. Este zero ca intentie de vot. A luat 6 voturi la Zahoreni. Nici oamenii
care o cunosc nu au votat-o. A tras partidul in jos. Alaturi de mine este inclusiv domnul Danut Ciubotaru. Nu tin sa fiu eu presedinte. Am fost in schimb singurul care a avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume” a completat Dumitru Balan.

2 Comentarii
  1. Anonim Spune

    Un om de cea mai joasă speță, cum poate sa facă asemenea afirmații când el sa dus la conducerea partidului cu acel memoriu care conține multe semnături false și multe lucruri neadevărate?? Acele 71 de organizații despre care aberează domnia sa, nu au fost desființate, ceea ce vorbește sunt numai povesti de adormit copiii, domnia sa nu avea ce sa caute la prezidiu alături de doamna președinte, deoarece un evazionist cum este domnia sa, care se lauda în stânga și în dreapta ca da șpăgi dintr-o parte în alta, asa că ii propun sa își vadă dracu de treaba lui și sa își țină minciunile și aberațiile pentru el!!

    1. Aspasia Spune

      Nu ma bag,dar ai mare dreptate Anonim.Acest domn nu reușește să înțeleagă că toate minciunile astea se vor demonta cu probe clare.Cand te plictisești chemi presa și bati câmpii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata