Drogați prinși în flagrant de jandarmi pe stradă. Aveau asupra lor substanțe interzise

0 92

Vineri seară, la ora 20.00, un echipaj de jandarmerie care executa o misiune de menținere a ordinii și liniștii publice în municipiul Botoșani, a observat cum doi tineri au devenit brusc agitați la vederea jandarmilor, iar unul dintre ei a aruncat o țigară.

Întâmplarea s-a petrecut în zona străzii Grivița, țigara aruncată de bărbatul în vârstă de 23 de ani dovedindu-se a fi una artizanală.

La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa un aparat de mărunțit (grinder), care avea urme de substanță vegetală uscată cu miros înțepător, precum și o folie de staniol cu muguri verzi ce aveau același miros.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe interzise, conform prevederilor Legii nr.143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, iar dosarul cu actele procedurale va fi înaintat către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, în vederea continuării cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata