Aldet

Drept la replica

0 333

Incep acest comunicat precizand faptul ca vorbesc in nume personal si aveti obligatia legala sa acordati un drept la replica si Laurei Stefanescu Potoroaca, pentru o reprezentare corecta a tuturor partilor implicate. Ati publicat scrisorea sa initiala, insa apoi ati adaugat din partea autorului necunoscut al acestui articol un comentariu legat de absenta sa de la spectacolul de 1 decembrie, fara a contacta-o initial sau macar ulterior in scopul de a afla motivul.

 

Sunt singurul fiu al acesteia, deci persoana la care se face referire intr-un articol postat astazi de site-ul INFOBT.RO. Exact aceasta calitate de fiu mi-a conferit ieri nu doar dreptul, ci obligatia de a o apara pe aceasta in momentele in care Dan Dobosi a adoptat un comportament care frizeaza limitele a tot ceea ce este moral in relatia dintre un barbat si o femeie la locul de munca.

 

Principalul motiv pentru care intru in aceasta polemica publica este faptul ca Dan Dobosi, printr-un comunicat emis astazi pentru site-ul INFOBT.RO, sustine ca in seara de 30 noiembrie a fost lovit de catre mine in urma unui spectacol care a avut loc la Casa Sindicatelor din Botosani. Il anunt pe Dan Dobosi pe aceasta cale ca daca isi va mentine si asuma aceasta declaratie in fata unei instante, va comite sperjur, ceea ce constituie o infractiune, intrucat aceasta afirmatie este mincinoasa. Si vom ajunge intr-o instanta, pentru ca minciuna domniei sale aduce un prejudiciu de imagine evident.

 

Dan Dobosi nu a fost lovit, a fost doar scos dintr-o incapere in care mama mea isi schimba costumul de scena, dupa ce mai intai i s-a cerut acest lucru verbal de cel putin 3 ori, de catre mama mea si mai apoi de catre mine. Reactia sa a fost de a se uita si de a zambi cu satisfactie in directia sanului la care aceasta are o tumora despre care si el stie. Deci in ceea ce priveste lovirea, Dobosi nu descrie ce s-a intamplat de fapt, descrie probabil ceea ce considera si dansul in subconstient ca ar fi meritat sa i se intample.

 

Nu inteleg daca el si-a dat sau nu seama ca ma aflam in proximitatea acestei scene pe care am vazut-o foarte clar, dar daca m-a vazut si a ales totusi sa aiba acest comportament vis a vis de mama mea de fata cu mine, atunci calitatea umana a acestui manager este mai mult decat evidenta.

 

In ceea ce o priveste pe sotia sa, tot ce am de spus este ca inainte de a avea initiativa de a ma apostrofa pentru reactia pe care am avut-o la comportamentul sotului dansei, trebuia sa fie prima indignata de faptul ca acesta intra in vestiare pentru a se uita la soliste dezbracate.

 

Am crescut in interiorul acestei orchestre. Prima poezie cu tematica de Craciun am invatat-o de la maestrul Ioan Cobala, cu care m-am si salutat sambata seara la intrarea in Casa Sindicatelor. In toti anii sai de management insa, nu am avut ocazia sa vad asemenea comportamente. Desigur, Ioan Cobala este doar o alta figura marcanta pe care Dobosi il acuza de diverse lucruri prin presa acum 7, 8 ani cand a preluat functia, printre care furtul unui tambal, pe care toata luea stia ca l-a cumparat din bani proprii. Si acele acuzatii s-au dovedit a fi neadevarate.

 

In ciuda a ceea ce declara, Dan Dobosi a pierdut in vara acestui an doua procese cu parintii mei tot in baza unor minciuni spuse de acesta, Ma voi stradui sa continui aceasta traditie de familie, daca aceasta este doleanta sa. Iar daca exista intr-adevar un dosar penal, astept sa fiu contactat de organele abilitate pentru a le prezenta o varianta mai realista a lucrurilor decat cea prezentata de Dobosi.

Mentionez faptul ca trimit acest drept la replica redactiei INFOBT.RO din proprie initiativa si ca pana la ora trimiterii nu am fost contactati nici eu nici familia mea pentru a ni se oferi acest drept. Solicit totodata site-ului INFOBT.RO sa faca public si autorul articolului. Un jurnalist adevarat isi asuma ce scrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata