Două zile de sărbătoare la Vârfu Câmpului de Ziua Comunei si Ziua Recoltei

0 545

Două zile de sărbătoare la Vârfu Câmpului. La finalul acestei săptămâni primar şi Consiliul Local organizează Ziua Comunei şi Ziua Recoltei. Sărbătoarea din acest an are o încărcătură deosebită deoarece va marca Anul Centenar, dar şi cei 626 de ani de la înfiinţarea comunei Vârfu Câmpului. Sărbătoarea comunităţii va debuta sâmbătă, 13 octombrie, cu o slujbă religioasă în cinstea cuplurilor de aur, dar şi a localnicilor care au peste 88 de ani. Seara va avea loc un program pentru tineretul din comună, ce va include un concurs de miss şi mister, un spectacol susţinut de MCDJ_M, JOJO şi Nineka.

„Cea de a doua zi de sărbătoare a comunităţii va începe cu slujbele religioase oficiate în bisericile din comună, cu dedicaţie pentru ziua recoltei, pentru tot ce înseamnă bogăţie şi sărbătoare a comunei Vârfu Câmpului. La ora 12.00 va avea loc parada portului popular, urmată de un spectacol de gală”, a declarat Maria Huţu, primarul comunei Vârfu Câmpului. La Vârfu Câmpului vor fi prezenţi şi oficiali din Voloca – Ucraina cu care primăria Vârgu Câmpului va semna o scrisoare de intenţie privind înfrăţirea dintre cele două localităţi.
Duminică spectacolul va fi susţinut de Fetele din Botoşani, Cornelia Ciobanu, Dan Doboş, Margareta Clipa şi Ansamblul „Codrii Cosminului”, din Voloca – Ucraina, Ansamblul Sireţelul, Roxana Hanganu, Fanfara din Stamate.
Vor fi organizate şi expoziţii de animale, de păsări, de produse agricole şi obiecte realizate de meşteri populari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata