parlamentare sus
achitei top

Doua zile de sarbatoare la Calarasi cu artisti de renume si cupluri de aur premiate – VIDEO –

0 1.529

Două zile de sărbătoare în comuna Călăraşi la o nouă ediţie a zilelor comunei. Duminică şi luni are loc a VIII -a ediţie Zilelor Comunei Călăraşi. Organizată de Primăria şi Consiliul Local Călăraşi evenimentul are loc de Rusalii. Pe scena amplasată centrul comunei, duminică au urcat artişti şi trupe cunoscute ale folclorului românesc. La deschidere alături de primarul Elena Vrajotis au fost prezenţi deputatul Cristian Achiţei, primarul din Răchiţi, Florin Bulgaru, consilierul local Gabriel Alecsandru. Sărbătoarea comunei a început cu o slujbă oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu preotul paroh Ioan Pădurariu.
Au urmat emoţii, flori, diplome şi cadouri pentru 16 cupluri de aur, cupluri de familii călărăşene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. În acelaşi timp au primit distincţii şi 16 persoane care ar fi trebuit să sărbătorească nunta de aur în acest an, dar au rămas singuri pe cărerea vieţii. A fost premiat şi veteranul de război al comunei, Carvaschi Dumitru, care va împlini în aces an 100 de ani.
„Am organizat a VIII – a ediţie a zilelor comunei Călăraşi, care a avut ca activitate cultural – educatică, activităţile cu copii din cadrul comunităţii noaste, dansurile populare, premierea cuplurilor de 50 de ani şi nu în ultimul rând, fiind anul centenarului, anul Marii Uniri, am premiat pe veteranul de război Carvaschi Dumitru care împlineşte anul acesta 100 de ani. Avem cântec, joc şi voie bună alături de artişti renumiţi, care nu au mai fost prezenţi la noi : Matilda Pascal Cojocăriţa, Celina Gherghelaş, Constantin Bahrin şi Alex Velea. Tuturor cetăţenilor comunei Călărăşi le doresc sănătate, fericire, putere de muncă, belşug şi voie bună”, a spus Elena Vrajotis, primarul comunei Călăraşi.
Gheaţa la distracţie a fost spartă de Ansamblul „Mlădiţe Călărăşene”, urmaţi apoi de solista de muzică Celina Gherghelaş. Programul a continuat cu un momnet de contorsionism cu Andreea Tucaliuc.
Constantin Bahrin şi Matilda Pascal Cojocăriţa. Pentru cei tineri, şi nu numai, pe scenă a urcat Aida iar atmosfera a fost incendiară pe tot parcursul programului oferit de Alex Velea.
Distracţia continuă şi luni cu cu Celina Gherghelaş, Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Los Anonimos dar şi Ansamblul „Mlădiţe Călărăşene”, Teodor Gireadă şi Elisabeta Furtună.

psd parl jos

VIDEO Mlădiţe Călărăşene

VIDEO Celina Gherghelaş

VIDEO Constantin Bahrin

VIDEO Matilda Pascal Cojocăriţa

VIDEO Alex Velea

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata