Două spectacole ale Orchestrei Rapsozii Botoşanilor cu invitați speciali la debut de stagiune în memoria maestrului Ioan Cobâlă

0 409

Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’ deschide stagiunea 2021-2022 cu spectacolul ,,O viața dedicată folclorului românesc’’– În memoriam Ioan Cobâlă, ce va avea loc în data de 30 noiembrie și spectacolul ,,Hai români la Hora Mare’’ dedicat Zilei Naționale a României ce va avea loc în data 1 decembrie 2021.

Ambele spectacole vor fi susținute la Casa de Cultură a Sindicatelor ,,Nicolae Iorga’’ din municipiul Botoșani și vor începe la ora 17.00

Alături de artiștii orchestrei vor fi și invitați speciali din țară, artiști renumiți.

Spectacolele vor fi televizate și transmise de postul de televiziune Tradițional TV, Rapsodia TV și transmise live și pe pagina de facebook a orchestrei : https://facebook.com/OrchestraPopularaRapsoziiBotosanilor

Invitațiile se pot obține începând cu data de 26 noiembrie 2021 la sediul Orchestrei

Populare ,,Rapsozii Botoșanilor’’ în limita locurilor disponibile, pentru a se respecta normele de protecție sanitară împotriva SARS-CoV-2, iar persoanele care primesc invitațiile trebuie să prezinte certificatul verde sau testul PCR – negativ.

Capacitatea sălii fiind de 50% .

Telefon : 0231511002 .

Suntem datori să păstrăm memoria vie a maestrului Ioan Cobâlă pentru tot ce-a făcut în folclorul românesc !

Dirijor : Ion Oloieru

Manager : Dan Doboș.

Vă așteptăm cu drag !

Toate restricțiile sanitare impuse din cauza pandemiei Covid-19 vor fi respectate atât de Orchestra Populară „RAPSOZII BOTOȘANILOR”, cât şi de cãtre publicul participant în ceea ce priveşte distanțarea fizicã, cât şi a celorlalte norme legale impuse concertelor în aer liber.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Covid-19 :

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Orchestra Populară „RAPSOZII BOTOȘANILOR” își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Termoscanarea de către personalul orchestrei. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.

– Respectarea distanțării de minimum 2 m între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata