Aldet

Două fete de 12 şi 13 ani, atacate în plină stradă de un bărbat care a mai fost arestat pentru viol

0 191

Două fete din localitatea Nicşeni, judeţul Botoşani, de 12 şi 13 ani, au fost atacate pe stradă đe un bărbat de 35 de ani, care a mai fost arestat pentru viol.

Două fete de 12, respectiv 13 ani, din localitatea Nicşeni, judeţul Botoşani au fost abordate pe stradă đe un bărbat în vârstă de 35 de ani. Potrivit mediafax, una dintre fete a scăpat pentru că gesturile bărbatului au fost observate de un vecin care trecea prin zonă, care i-a spus să o lase în pace, iar pe cea de-a doua copilă bărbatul ar fi vrut să o ademnească într-o casă părăsită, însă fata a fugit. Cele două fete le-au spus părinţilor ce s-a întâmplat şi astfel au fost sesizaţi poliţiştii.

Potrivit IPJ Botoşani, faptele au avut loc pe 6, respectiv 26 septembrie, iar bărbatul a fost identificat şi dus la audieri într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de viol. „Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost identificat, dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore, iar mai apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis propunerea procurorilor, iar bărbatul de 35 de ani este acum arestat pentru 30 de zile. Potrivit unor informaţii, acesta este surdo mut şi are antecendente penale, fiind arestat în trecut pentru viol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata