parlamentare sus
achitei top

Doliu la Liceul de Arta „Stefan Luchian” : „A plecat din viata un Dascal!”

0 1.081

Şcoala botoşăneană este de miercuri mai săracă. A pierdut un adevarat dascăl care a îndrumat paşii a sute de elevi. Colegii de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din municipiu aduc un ultim omagiu celei care a fost învăţătoarea Buzdugan Dorina.

psd parl jos

„A plecat din viata un Dascal!
Doamna Buzdugan Dorina s-a stins arzând ca să aprindă în sufletul altora o scânteie a dragostei pentru Învăţătură. Datoria noastră este să păstrăm flacăra aprinsă mai departe.Pentru toate amintirile frumoase pe care le-a lăsat de-a lungul unei cariere didactice deosebite, pentru sfaturile pe care le-a dăruit, pentru că şi-a aplecat sufletul şi privirile asupra atâtor generaţii, pentru că a oferit câte un zâmbet fiecărei 

reuşite a elevilor sau a colegilor, pentru că a lăsat să-i cadă câte o lacrimă lângă fiecare eşec sau durere a tuturor, şi, în primul rând, pentru că şi-a zidit trudnic sufletul la temelia Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, îi vom păstra pioasă amintire.Dumnezeu să vă odihnească în pace, Doamnă Învățătoare!”, este mesajul cadrelor didactice de la Liceul de „Artă.

Mesajele de condoleanţe de pe pagina de socializare  a cadrului didactic îi aduc un ultim omagiu.

„A plecat dintre noi un om minunat. A fost si va fi un exemplu pentru noi toti prin entuziasmul si puterea de munca. Probabil ca acolo sus Dumnezeu avea nevoie de o invatatoare ca ea, ca sa-i invete pe ingerasi buchiile abecedarului. Ramas bun doamna invatatoare.”

„O zi trista ! Plina de durere si regrete! Si de nesiguranta! Ati plecat fara sa va luati ramas bun de la noi, colegii, dar nici de la atatia elevi care au invatat cu dvs.ce inseamna demnitatea! Ne va fi dor , dar speram ca acolo va va fi mai bine! Ramas bun, draga noastra si zbor lin spre lumina!”

„Neasteptata aceasta veste,pt ca oamenii minunati cum ati fost dumneavoastra ar trebui sa traiasca vesnic!Va vom pastra mereu in gand si suflet dna noastra draga!Dumnezeu sa va odihneasca in pace!Condoleante familiei!”

„Doamne! Ce clipe grele! Nu-mi vine sa cred ca scumpa noastra Dori nu mai este! Si aveam atatea amintiri dragi si atatea clipe frumoase impreuna!!!Ii multumesc pentru toata intelegerea si dragostea ei! Dumnezeu sa o aiba in grija sa si s-o odihnesca in pace! Sincere condoleante familiei!”

„Putere familiei și sincere condoleanțe! Poate că școala celor mici de dincolo are nevoie de un dascăl mare..Rămas bun DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE! 😢😢 Dumnezeu să vă odihnească in locuri cu verdeață…😢😢😢”

„Draga doamna învățătoare, atâtea generații au trecut prin mâinile dumneavoastră. Ne-ați învățat să citim,sa scriem ,etc.
Va mulțumesc pentru tot ce ați făcut.
Condoleanțe eterne! 😫😧😖”

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata