Doliu în educația botoșăneană. „Prin multă suferință și-a câștigat deja locul printre îngeri”

0 1.244

Doliu în educația botoșăneană…Profesoara Cătălina Melniciuc a pierdut lupta cu boala după mai mulți ani de când a primit un diagnostic crunt . În vârstă de 46 de ani a fost  profesoara de limba Engleză, la Liceul Pedagogic.

„S-a stins cea care a fost soție, mamă, fiică, prietenă și dascăl de vocație – Cătălina-Gabriela MELNICIUC. 

Prin multă suferință și-a câștigat deja locul printre îngeri.

Dumnezeu sa te odihnească în pace!” este mesajul postat de soțul cadrului didactic Aurel Melniciuc, director al Muzeului Județean.

„Astazi a plecat dintre noi un om minunat, o buna prietena, Catalina Melniciuc, un dascal devotat si iubitor, mereu cu zambetul pe buze, semanator de frumos, un suflet bun, sensibil si luptator, dar mai ales un ADEVARAT OM care intotdeauna i-a pus pe ceilalti pe primul loc si apoi pe sine!

Timp de ani de zile a luptat de n ori cu bolile crunte care i-au iesit in cale si le-a biruit in mod uimitor, dar… de aceasta data trupul firav si epuizat de atata suferinta si incercare, nu a mai rezistat in ciuda dorintei sale de a trai.

Drum lin spre cer, draga noastra Catalina, unde ” nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit”!
Reintalnirea noastra va avea loc in viata vesnica!

Milostivul Dumnezeu sa te primeasca in Imparatia Sa!

Multa putere si sincere condoleante: fiicei, sotului, surorii, mamei si intregii familii!

Sa n-o uitam curand, ci s-o pomenim in rugaciunile noastre pe buna, draga si luptatoarea noastra CATALINA!

Vesnica ei pomenire!”, este mesajul postat de Anamaria Macuc.

” Condoleanţe din partea colegilor din cadrul Muzeului Judeţean Botoşani pentru pierderea unui om deosebit, Cătălina-Gabriela MELNICIUC, soție şi mamă, fiică şi soră, prietenă și dascăl de vocație, ce îşi urmează în aceste dureroase clipe, drumul către stele. 

Dumnezeu să o odihnească în pace! Îi vom păstra amintirea în suflet „ este mesajul venit din partea angajaților de la Muzeul Județean.

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata