Doliu in educatia botosaneana : „Durerea e atroce, e imensa”

0 1.563

Educaţia botoşăneană este în doliu. Corina Hruşcă, fost director la Casa Corpului Didactic Botoşani, profesor de limba română la Şcoala 17 dar şi director al aceleaşi instituţii a decedat.La 66 de ani aceasta a trecut din lumea cu dor în cea fără dor.

„Postez in numele mamei noastre: Corina Hrusca, o mama extraordinara, minunata, nespus de iubita, s-a stins in seara aceasta. Durerea e atroce, imensa. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Et lux perpetua luceat ei!”, este mesajul scris de Paul Hrușcă, fiul Corinei Hrușcă.

După anunţul trist mesajele au început să curga pe pagina sa de facebook.

„Să fie liniște, să fie speranță, să fie lumină, să fie iertare. Aici sau acolo unde ne vom mai întâlni, ca să povestim și să râdem împreună, cum am făcut-o împreună de atâtea minunate ori…
Căci ne mai întâlnim, nu-i așa?
Drum lin spre stele, Corina Hrusca!!!”

„Sincere condoleanțe ! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace !”

„A plecat la cer buna mea prietena de-o viata Corina Hrusca! Doamne fa-i zborul lin !”

„Doamne, spune-le , celor apropiati ca doamna Corina nu a murit, ci a fost chemata de Tine, ca sa slujeasca Tie si sa se bucure de lumina Ta dumnezeiasca, asa cum si doamna a dat semenilor lumina stiintei ei de carte. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace ! Sincere condoleante familiei!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata