Doina Federovici: „Zero autostrăzi, zero fonduri pentru Prima Casă, zero alocații dublate, zero pensii și salarii majorate. Asta este pe scurt guvernarea PNL”

0 1.595

Presedintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a lansat un atac fara precedent, în cadrul Conferinței Județene a partidului, la conducerea liberala a Guvernului, spunand ca românii regretă deja guvernarea social-democrată si ca de trei luni toate investitiile din judetul Botosani sunt oprite.
”Botoșănenii și locuitorii din celelalte județe au început să regrete perioada în care eram noi la guvernare. De trei luni de zile totul s-a oprit, atât la nivel local, cât și la nivel național. Zero investiții pentru drumuri, zero lei pentru continuarea investițiilor locale începute în guvernarea PSD, zero autostrăzi, zero fonduri pentru Prima Casă, zero alocații dublate, zero pensii și salarii majorate. Asta este pe scurt guvernarea PNL. Așa știu liberalii să facă politică pentru oameni. Creșterea datoriei românilor prin împrumuturi enorme, creșterea abruptă și arbitrară a deficitului bugetar, renunțarea la taxe și impozite aplicate corporațiilor, refuzul aplicării legii pentru majorarea alocațiilor, a pensiilor, a salariilor profesorilor arată ticăloșia, demonstrarea neputinței și incompetenței guvernării liberale”, a declarat Doina Federovici.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata