Doina Federovici: „Vă chemăm alături de noi în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniți, mai demni și mai siguri de binele nostru și al familiilor”

0 424

Senatorul Doina Federovici, președinte PSD Botoșani alături de ministrul Marius Budăi, a fost prezentă sâmbătă la lansarea oficială a candidatului PSD Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Un luptător este cel care nu renunță niciodată. Oricât de greu ar fi. Și oricât de tare ar fi lovit. Un luptător este cel care are puterea să meargă înainte. Niciun pas înapoi. Și care nu renunță la nimic din lucrurile în care crede. 

PSD este un partid de luptători. Niciun alt partid din România nu a fost în stare să își revină după momente grele și să obțină din nou victorii de răsunet. Noi o vom face! Așa cum am dovedit-o și în trecut! Politica simplă este pentru PNL, USR și restul. Politica mare trebuie făcută doar de cei mari: iar PSD este cel mai mare partid al României!

Am urcat astăzi pe scenă alături de Marius Constantin Budai, care le-a transmis membrilor și simpatizanților noștri că luptele se câștigă împreună. Strâns uniți în jurul unei cauze comune. Iar astăzi, cauza comună a poporului social-democrat trebuie să fie sprijinul total acordat candidatului nostru la alegerile prezidențiale: Viorica Dăncilă!

Și mă bucur că am putut să împart scena cu niște luptători adevărați, care au câștigat atâtea și atâtea campanii și care cred sută la sută în această cauză! În această toamnă, vom da țării președintele care va reda demnitatea, încrederea și speranța și care va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru fiecare român!

Vă chemăm alături de noi în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniți, mai demni și mai siguri de binele nostru și al familiilor. O zi de mâine în care ne temem mai puțin, în care avem mai multă speranță și încredere în noi și ai noștri.

Vom lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut vreodată. Un președinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul și a refuzat drepturile oamenilor, care și-a bătut joc de Constituție și de deciziile Curții Constituționale. Un președinte care a aruncat România în haos doar pentru a-și impune “guvernul său”! Un președinte care nu a făcut nimic bun timp de 5 ani, cu aroganță, cu autosuficiență și cu dispreț pentru români.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata