parlamentare sus
achitei top

Doina Federovici : ”Să realizăm că suntem în conflict cu cei care vor să dezbine ţara”

0 2.366

Vicepreşedintele PSD Doina Federovici a susţinut duminică, după ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, că social-democraţii trebuie să realizeze că sunt în conflict cu cei care vor să dezbine ţara.

psd parl jos

“Este important că toţi colegii şi-au exprimat opinia în cadrul forurilor statutare şi s-au luat decizii prin vot democratic. Numai dacă suntem uniţi putem îndeplini toate angajamentele asumate şi putem rezista atacurilor din partea Opoziţiei şi preşedintelui Iohannis. Trebuie să realizăm că suntem în conflict cu cei care vor să dezbine această ţară. Nu noi am declanşat şi nu noi am întreţinut acest conflict. La fiecare ameninţare, jignire, minciună, manipulare din partea lor, noi vom veni cu faptă bună pe care această echipă de guvernare a făcut-o sau urmează să o facă pentru români”, a declarat Doina Federovici, conform Agerpres.

Liderul PSD Botoşani a susţinut că de fiecare dată când PSD a fost la guvernare, economia României a crescut, nivelul de trai al românilor s-a îmbunătăţit şi nu există niciun motiv pentru care să nu se continue îndeplinirea programului asumat la alegerile din 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata