locale psd
locale sus

Doina Federovici : „PSD nu va accepta sa fie subordonat niciunei institutii de forta”

0 625

Preşedintele interimar PSD Botoşani, Doina Federovici, susţine că ancheta DNA la adresa celor doi miniștri Shhaideh și Plumb este abuzivă dar că PSD -ul este un partid unit.

Guvernul Tudose a pierdut trei profesioniști excepționali Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc. Deși regret plecarea celor trei din Guvern, le respect decizia și le apreciez devotamentul față de Partidul Social Democrat, pentru principiile sale și în special pentru programul de guvernare votat de români anul trecut în decembrie și care a impus PSD la guvernarea României.

Guvernul Tudose a câștigat însă trei oameni de calitate în cabinet prin votul CEX PSD care i-a validat astăzi pe Paul Stănescu la Ministerul Dezvoltării, Felix Stroe la Ministerul Transporturilor și Marius Nica la Fonduri Europene.

simio cosma

Chiar daca toți membrii CEX am susținut menținerea guvernului și a primului ministru pentru aplicarea programului de guvernare, chiar dacă toți membrii CEX i-am susținut pe cei trei miniștri demisionari și le-am cerut să nu plece din Guvern, demisia rămâne un act unilateral și nimeni nu poate fi forțat să revină asupra ei.

Concluzia certă a întâlnirii Comitetului Executiv e că partidul este mai unit și a ieșit mai puternic din acest episod politic. PSD nu va accepta să fie subordonat niciunei instituții de forță, iar membrii PSD sunt pregătiți să lupte pentru instituirea dreptății și respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

Liderii partidului, președintele PSD și primul-ministru au găsit înțelepciunea pentru a depăși acest moment, astfel încât PSD să continue aplicarea programului de guvernare.
Cu toții am susținut că acest guvern trebuie să își continue activitatea, pentru că realizarea programului de guvernare îi interesează în mod direct pe cetățenii care au votat PSD la ultimele alegeri.E

Totodată, toți membrii CEX am apreciat că ancheta DNA la adresa celor doi miniștri Shhaideh și Plumb este abuzivă și cele două doamne trebuie să se bucure de prezumția de nevinovăție, mai ales că au fost printre cei mai buni membri ai actualului cabinet.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata