Doina Federovici cere semnaturile botosanenilor la Pactul pentru bunăstarea românilor: „Invităm membri ai societății civile să susțină și să semneze acest pact!”

0 283

Vă invit să semnați Pactul național pentru bunăstarea românilor!
A trecut o săptămână de când am propus partidelor politice semnarea Pactului național pentru bunăstarea românilor, prin care să ne asigurăm că niciun semnatar al acestui acord nu va tăia vreodată pensiile și salariile oamenilor și că vor continua să implementeze măsurile de sprijin pentru antreprenori și IMM-uri.

Niciunul dintre partidele de opoziție nu a semnat acest pact, fapt care ne îngrijorează și ne face să credem că pregătesc noi tăieri ale salariilor și pensiilor, concedieri și creșteri ale impozitelor și taxelor.

Și pentru că pe oamenii politici ai opoziției nu ne putem baza, invităm membri ai societății civile – cetățeni și organizații – care își doresc cu adevărat binele public, să susțină și să semneze acest pact. Chemăm românii alături de noi, ca să continuăm creșterea veniturilor și măsurile de sprijin menite să ducă România mai departe!

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata