Doina Federovici a fost validată președinte al Consiliului Județean Botoșani de Tribunal

0 255

Doina Federovici a fost validată în funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani. Decizia a fost luată vineri prin decizia Tribunalului Botoșani și reprezentantă o procedură prealabilă investirii oficiale în funcția de președinte a Consiliului Județean și ședința de învestire.

Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: În baza art. 114 alin. (3)-(4), rap. la art. 172 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, invalidează alegerea doamnei Federovici Doina-Elena, candidat al Partidului Social Democrat, pentru mandatul de consilier al Consiliului Judetean Botosani. Prezenta hotărâre va fi comunicată Prefectului Judetului Botosani si Secretarului general al Judetului Botosani. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntată prin punerea solutiei la dispozitia păritilor prin mijlocirea grefei.

Document: Încheiere finală camera consiliu  

Președintele PSD Doina Federovici a câștigat alegerile locale din 27 septembrie. Cu 42.88% acesta a obținut funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani în confruntarea cu candidatul PNL Costel Șoptică ce a obținut 33,33% dintre voturi.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata