parlamentare sus
achitei top

Doina Federovici : „A fost semnat ordinul prin care lucrarile la structura de rezistență la Teatru sunt cuprinse in lista sinteză”

0 344

Încă un  pas pentru obţinerea banilor de la Guvern pentru lucrările pentru structura de rezistenţă a Teatrului Mihai Eminescu din municipiu. Senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, a declarat că ministrul dezvoltării a semnat ordinul prin care lucrările sunt cuprinse în lista de sinteză.

psd parl jos

Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a semnat ordinul prin care lucrările pentru structura de rezistență a Teatrul Mihai Eminescu sunt cuprinse in lista sinteză”,  a anunţat senatorul Doina Federovici.

În acelaşi timp senatorul social democrat speră ca reprezentanţii municipalităţii să completeze documuntaţiile necesare obţinerii avizelor necesar în continuare.  „Sper că reprezentanții municipalității vor completa cu celeritare documentația necesară obținerii avizului în CTE, pentru a se realiza cât mai curând etapa următoare”, a spus Doina Federovici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata