1 martie andrei

Doi studenti botosaneni au participat la Scoala Politica de Vara ALDE de la Murighiol

0 853

În perioada 12-15 iulie, cei mai buni tineri aflati pe bancile facultaților, membri CSLDE din toată țara s-au întrunit la Murighiol în cadrul Școlii Politice de Vară.
Aici au loc mai multe workshopuri ce au ca scop îmbogățirea cunostintelor politice, doctrinare si liberale. Am discutat cu ei subiecte importante din viata studenteasca si am aflat cum au fos percepute masurile pentru sprijinirea studentilor, dar si despre invatamantul dual – proiect initiat de consilierul de stat, Stelian Fedorca, președinte ALDE Brașov.
La acest eveniment, au participat: Liliana Mincă, presedinte ALDE Botoșani, Anton Anton – deputat , ministrul Energiei, Andrei Gerea, deputat si fost ministru, Marian Cucsa – deputat, președinte ALDE Timis si vicepresedinte al Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Daniel Catana-presedinte TLDE, Silviu Stanica – presedinte CSLDE, Octavian Marius Popa-membru al Biroului Politic National, Petre Badea – vicepresedinte Consiliul Judetean Tulcea, intalnirea fiind moderata de catre Cristian David – director ISL.
Filiala ALDE Botoșani este reprezentată de doi stundeti pe care îi felicit pentru implicare și îi asigur de tot sprijinul meu.
Comuna Murighiol a fost aleasa pentru a veni în ajutorul turismului din Delta, pentru a arăta că nu există motive de îngrijorare din punct de vedere al securității alimentare, temeri care sunt efectul confirmarii prezenței virusului pestei porcine africane in judetul Tulcea.

sursa : comunicat de presa ALDE Botosani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata