Doi oameni de afaceri botosaneni s-au alaturat protestului pentru autostrada de 15 minute

0 744

Doi oameni de afaceri botoşăneni se alătură grevei iniţiate de suceveanul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova şi vor opri munca în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Cătălin Silegeanu, directorul societăţii Hidroplasto, a anunţat că salariaţii de la Botoşani şi Oradea ai companiei vor întrerupe lucrul 15 minute joi, 15 martie. „Hidroplasto Botosani si Hidroplasto Oradea va opri activitatea de productie … pe 15.03.2019 orele 15 .00 pentru 15 de minute…” este anunţul lui Cătălin Silegeanu.

Firmele conduse de Dumitru Bălan, inclusiv microbuzele ce asigură transportul public în comun, vor întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute. „Am să opresc lucrul în 15 martie, timp de 15 minute deşi mie îmi este mai greu pentru că obiectul principal de activitate la mine îl reprezintă transportul public local de persoane în municipiul Botoşani şi în zonele limitrofe. Eu am un orar, dar am să încerc să opresc lucru şi să stârnesc oprobriul călătorilor şi am să opresc activitatea. În acea perioadă, un sfert de oră, vom sta şi ne vom odihni să vedem cine ne bagă în seamă”, a declarat omul de afaceri Dumitru Bălan.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata