1 martie andrei

Doi morţi într-un BMW târât de trenul Dorohoi-Iași zeci de metri pe calea ferată

0 1.855

Doi oameni au murit, în această după-amiază, într-un cumplit accident produs la o trecere la nivel cu calea ferată în Vlădeni, judeţul Iaşi.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe secția de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, județul Iași, un tren de călători, care circulă pe relația Dorohoi-Iași, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane.

Coliziunea s-a soldat cu decesul celor doi pasageri din autoturism. Traficul feroviar este oprit până la finalizarea cercetărilor.

Se estimează reluarea normală a circulației feroviare în 45-60 de minute”, se arată într-o informare a Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Potrivit primelor informaţii, şoferul nu a văzut la timp trenul care se apropia cu viteză, astfel că maşina în care se afla a fost spulberată şi târâtă zeci de metri pe calea ferată.

Din nefericire, medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru şofer sau pentru pasager, un bărbat în vârstă de 23 ani, și o femeie de aproximativ 20 de ani. Acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto bzi.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata