DOCUMENT Un singur candidat a ramas la concursul organizat pentru postul de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

0 296

Un singur candidat a rămas la concursul organizat pentru funcția de manager a Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani.

Două persoane și-au depus dosarele pentru concursul organizat de unitatea medicală din subordinea Consiliului Local iar după verificarea dosarelor de înscriere a candidaților unul a fost declarat „RESPINS”. Numele candidaților au fost făcute publice aceștia având atribuite doar niște numere de înregistrare, pentru a se respecta prevederile Legii 677/2001 privind protecția datelor personale.

Comisia de concurs constituită prin decizia Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie întrunită miercuri pentru verificarea actelor de la dosarele de înscriere a stabilit că unul dintre candidați nu avea semnătură pe cerere dar nici adeverința medicală -apt neuropsihic. În această situație candidatul a fost declarat „respins”.  Candidatul declarat respins poate contesta rezultatul până azi la ora 14.00. Proiectul de management a candidatului declarat „ADMIS” va fi susținut pe 16 iunie la ora 14.00 la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Neoficial a fost declarat RESPINS în urma verificării dosarelor Cristina Bahrin, care a ocupat postul de manager până în luna februarie. Cel care va susține proiectul de management este Costel Lupașcu, cel care a fost numit interimar în luna februarie prin dispoziție semnată de primarul municipiului Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata