DOCUMENT Spitalul de Pneumoftiziologie are manager cu concurs. Contractul de management va fi semnat de primarul Cosmin Andrei

0 312

Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Botoșani are manager cu concurs. Urmează ca după validarea Consiliu de Administrație a unității medicale contractul de management să fie semnat de primarul municipiului Cosmin Andrei.

În urma concursului organizat pentru funcția de manager a Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani acesta a fost obținut de Costel Lupașcu, cel care ocupă funcția cu interimat din luna februarie. La concurs s-au înscris două persoane, respectiv Costel Lupașcu și Cristina Bahrin. După verificarea dosarelor de înscriere a candidaților cel depus de Cristina Bahrin a fost declarat „RESPINS”. Nici după contestație rezultatul nu a fost schimbat. După susținerea probei de prezentare a proiectului de management Costel Lupașcu a fost declarat „ADMIS”. Urmează ca membrii Consiliului de Administrație să valideze rezultatul final al concursului după afișarea rezultatelor finale pe 23 iunie. După această dată primarul municipiului Cosmin Andrei va putea semna contractul de management cu Costel Lupașcu pentru unitatea medicală aflată în subordinea municipalității.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata