Distractie cu Ana Lesko, Igor Cuciuc, Laura Lavric la Ziua Comunei Calarasi – FOTO – VIDEO –

0 941

Zi de sărbătoare duminică la Călărași când locuitorii comunei au participat la o nouă ediție a zilei comunei. Organizată de primarul Elena Vrajotis și Consiliul Local și ediția din acest an s-a bucurat de un succes în rândul călărășenilor și nu numai.

Pe scena amplasată centrul comunei, duminică au urcat artişti cunoscți ai folclorului dar și Ana Lesko. La deschidere alături de primarul Elena Vrajotis au fost prezenţi deputatul Cristian Achiţei, consilierul local Gabriel Alecsandru și primarii din Santa Mare, Răuseni și Albești. Sărbătoarea comunei a început cu o slujbă oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu preotul paroh Ioan Pădurariu. Aceștia au sfințit și autospeciala de pompieri achiziționată recent. Au urmat emoţii, flori, diplome şi cadouri pentru opt cupluri de aur, cupluri de familii călărăşene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. În acelaşi timp au primit distincţii şi 13 persoane care ar fi trebuit să sărbătorească nunta de aur în acest an, dar au rămas singuri pe cărerea vieţii.

VIDEO premiere cupluri

„Suntem azi la a IX- a ediţiei a sărbătorii zilei comunei Călăraşi. Am avut mai multe activităţi azi, inclusiv sfinţirea unei autospeciale care pe care am achiziţionat-o în luna mai pritr-un proiect depus prin GAL şi cu finanţare prin AFIR. Am avut şi premierea cuplurilor de aur dar şi persoanele care au rămas singure. Am premiat şi competiţia sportivă respectiv echipele de fotbal din Călăraşi, Santa Mare şi Albeşti. Au fost premiate şi două eleve Raluca Aniţei şi Adina Apăvăloaie care au câştigat trofeul unui concurs de istorie de la Botoşani. Am invitat şi premiat şi un pensionar, domnul Acasandrei, care a lucrat în cadrul Primăriei şi care deşi locuieşte în Albeşti a fost felcer şi oamenii voiau să-l mai revadă. Alături de artiştii de folclor pentru tineret va veni Ana Lesko”, a spus primarul Elena Vrajotis.

VIDEO ELENA VRAJOTIS

La sărbătoarea de Călărași au venit și musafiri de peste Prut, din satul satul Corpaci, Raion Edineț, din Republica Moldova. În semn de respect şi pentru buna colaborare primarul Elena Vrajotis le-a oferit diplome şi daruri. „Astăzi suntem pentru a treia oară oaspeți ai frumoasei sărbători a comunei Călărași, de câte ori suntem invitați venim cu plăcere, este ceea ce ne dorim ca și colaborare. Este ceea ce ne dorim să promovăm ca și comunități, dar la nivel de țară, regiune ca să devenim și noi cumva mai auziți. Facem lucruri identice pentru comuna Călărași și satul Corpaci, Raion Edineț, din Republica Moldova”, a declarat Viaceslav Uja primarul satului Corpaci.
Primii care au urcat pe scenă şi au spart gheaţa au fost membrii Ansamblului „Mlădiţe Călărăşene”. Au oferit momente de neuitat pentru cei prezenţi la sărbătoarea comunei Laura Lavric, Dan Doboş, Igor Cuciuc, Ştefan Enăşel Romaşcanul, Celina Gherghelaş şi Fetele din Botoşani. La final atmosfera a fost incendiară alături de Ana Lesko ce a venit însoţită de cele două dansatoare.

VIDEO  Mlădiţe Călărăşene                VIDEO Laura Lavric                            VIDEO Dan Doboş

VIDEO  Igor Cuciuc                              VIDEO Ştefan Enăşel Romaşcanul

VIDEO  Fetele din Botoşani                VIDEO Ana Lesko                                 VIDEO Ana Lesko 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata