parlamentare sus
achitei top

Disperare în rândul cadrelor medicale de la Județean: „La noi nu a ajuns mai nimic, sau doar ce au vrut ei”

0 616

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, patronul societății Hidroplasto Botoșani cunoscut în oraș ca fiind un om implicat în problemele societății a primit mai multe informații de la angajați ai Spitalului Județean de Urgență Mavromati, fiind făcute mai multe acuzații. Medicii sunt nemulțumiți ca donațiile făcute către unitatea medicala nu ajung la toți. Redam postarea mai jos:

 

psd parl jos

BOTOȘANI….ultimele informații 31 cadre medicale infectate…pentru multe altele încă se asteapta rezultatele testelor.Alte cadre medicale se simt rau , insa nu exista teste. Suntem aproape de Suceava, atat geografic dar si ca posibilitate de a deveni si noi zona roșie COVID-19.

📌Oamenii s-au mobilizat si s- a achizitionat aparatul de analize si peste 1000 de teste pentru noul tip de coronavirus.In presa s-a facut mare `tam-tam` ca a ajuns aparatul. Ma bucur , e o speranta insa….

📌Cand puneti in functiune acel aparat? Cate teste exista la nivel de judet. Daca aparatul are o capacitate de 450-500 de teste pe zi atunci in cateva zile vom putea testa intreg personalul medical.

📌Personalul medical trebuie testat cu prioritate, rezultatele trebuiesc făcute publice pentru a se cunoaște situatia reală din oraș si sa ne PREGATIM.

📌TESTAȚI SI TRATATI cu responsabilitate situația de criza in care ne aflam, comunicati rezultatele, cereți ajutorul si haideți sa reducem posibilitatea de a deveni Suceava 2.

📌TESTAȚI ACUM…nu avem timp de pierdut.

📌📌Am simțit nevoia să reacționez si la mesajele pe care le primesc in privat de la multe cadre medicale.

📌📌Se pare ca : Instinctul de conservare latin si metehnele greu se schimba!!

📌📌Citesc zi de zi ca multi dintre voi doneaza. Felicitari! In perioada aceasta mai mult ca oricand multe ONG-uri , persoane juridice si fizice , observ ca doneaza. Insa medicii in continuare se plang ca nu au echipamente medicale.

📌📌Care ar fi cauza? Cumva echipamentele DONATE sa ajunga in alta parte?Toti suntem constienti ca asa se intampla , oamenii `trag` pentru ei , isi iau echipamentele acasa , crezand ca asa se protejeaza , dar sunt inconstienti de riscul ce il au in spitale. Musamalizarea aceasta va duce la o tragedie mai mare ca in Italia.

📌📌Imaginile de mai jos , vorbesc de la sine. #StartTesteCovid19 #ImpreunaReusim #DonatiResponsabil

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata