Directorul de instituție pentru care programul este de la 8.00 la 20.00.

0 499

A revenit la conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) și are același program de lucru pe care șefii de instituție nu prea îl au.

Ada Macovei ocupă din 1 septembrie postul de inspector școlar general al IȘJ și nu se dezminte : este șeful de instituție pentru care programul de lucru nu este până la ora 16.00.

„Ora 20,00. Aproape termin, a treia oară, de rezolvat mapa de corespondență. Am rezolvat și câteva audiențe. La Pedagogic, elevii claselor a XII-a vor învăța în schimbul de dimineață, în urma ultimelor discuții cu conducerea liceului. Elevii și părinții au dreptate! Urmează toate deciziile…

Astăzi am organizat și ședința Consiliului de administrație. Pregătim concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ. Mult succes, tuturor colegilor interesați! Informațiile complete sunt pe site-ul Inspectoratul Școlar Județean Botoșani”, este mesajul postat de șefa educației botoșănene marți, 14 septembrie, pe o rețea de socializare. „Programul meu începe la 8.00 și se poate termina și după ora 20.00. Dacă treceți seara o să vedeți că sunt la birou. Nu plec până nu termin tot ce este într-o zi. Nu las pe a doua zi”, a spus Ada Macovei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata