Director nou la Direcția pentru Sport și Agrement

0 258

Azi a fost numit un nou director la Direcția pentru Sport și Agrement (DAS).

Primarul municipiului Cosmin Andrei a semnat ordinul de numire pentru Mihai Nițișor, șef Serviciu al Serviciului Protecție și Securitate. Acesta va ocupa postul cu interimar până la organizarea unui concurs.

Mihai Nițișor va ocupa postul de director după demiterea din funcție a lui Eugen Țurcanu, în urma propunerii desfacerii disciplinare a contractului individual de muncă, făcute de membrii unei Comisiei de Disciplină.

Anul trecut Eugen Țurcanu a fost cercetat de cinci comisii pentru diferite abateri și în urma unor plângeri la adresa sa. Sancțiunile au fost graduale iar ultima decizie a fost de desfacere disciplinară a contractului de muncă. Eugen Țurcanu a fost astfel sancționat pentru „nerespectarea atribuțiilor de serviciu care se referă la organizarea, coordonarea si controlul activităților instituției pe care o conduce, manifestând neglijență în serviciu și un management defectuos prin funcționarea în Zona de Agrement situată în Parcul „Mihai Eminescu” din Municipiul Botoșani, aflată în administrarea Direcției pentru Sport și Agrement Botoșani, a unui trenuleț acționat electric și mecanic și 2 mini carusele acționate electric și mecanic care nu au fost supuse regimului de autorizare și de verificare tehnică, potrivit prevederilor Legii nr. 64/2008 privind funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil.”

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata