parlamentare sus
achitei top

Deputatul Razvan Rotaru a „desfiintat” conducerea Primariei Botosani si consilierii locali in frunte cu Tincu: „Voi începe să-i atac pe toți!”

0 660

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a lansat vineri un atac public fără precedent la adresa mai multor colegi de partid dar şi a primarului municipiului Botoşani Cătălin Flutur, fiind nemulţumit de stadiul desfăşurării a principalelor investiţii din reşedinţa de judeţ. Rotaru a spus că s-a săturat să fie oprit de botoşăneni pe stradă şi întrebat de stadiul lucrărilor
la Teatrul Mihai Eminescu, de Parcul Cornișa și mai nou de blocajul de la Urban Serv. Drept urmare i-a nominalizat public atât pe Mihai Tincu, liderul de grup al consilierilor locali PSD, pe primarul Cătălin Flutur dar şi pe viceprimarul Cosmin Andrei. ”Trebuie să stea la aceeași masă și să găsească soluții. Dacă nu o vor face voi începe să-i atac pe toți. Trag un semnal de alarmă să se pună la aceeași masă. Sunt anumite lucruri care nu funcționează bine. Este o problemă foarte delicată. Am să-i cer scris domnului Tincu să spună care este situația. Colegilor mei le cer asta pentru că domnul primar Flutur va răspunde peste doi ani la alegeri” a spus deputatul PSD care a făcut publică o discuţie cu un coleg de partid. ”Am discutat în particular cu ei și mi-au spus că au primit un telefon de la domnul Tincu. Nu sunt de acord cu ceea ce face domnul Tincu. Vreau ca acest partid să crească, să se dezvolte, să fie atrăgător pentru tinerii valoroși. De când suntem la guvernare nu am făcut nimic. Nu am lăsat nimic în spate și dăm vina. Am ajuns să mergem la Suceava să facem baie în piscină când avem un complex ultramodern. Este rușinos ca după atâția ani de zile dau vina unii pe alții iar noi, cetățenii, părinții și copiii, avem de suferit. M-am săturat să mă întrebe toți prietenii ce se întâmplă cu Teatrul, Cornișa. Noi ca partid vom avea de suferit dacă nu vom găsi soluții pentru obiectivele din Botoșani”, a adăugat Rotaru. În plus a menţionat că refuzul consilierilor de a-şi da acceptul pentru amplasarea unui bust în centrul oraşului a lui I.C. Brătianu este ruşinos. ”Mi-aș fi dorit să văd în lista de consilieri locali ai PSD oameni mai puternici, să nu se aplece când sunt sunați la un telefon și la vot. Lista a fost făcută de o anumită echipă cu oameni care nu deschid gura, care să stea să spună Da, șefu!. Sunt oameni care nu doresc să facă mai nimic. Domnul Tincu este liderul consilierilor locali PSD. El trebuie să răspundă de ce consilierii locali nu votează anumite proiecte. Dacă la momentul actual se poate deschide acel loc, Cornișa, să răspundă de ce se opune. Sunt unele derapaje. Este un gest inadmisibil din partea consilierilor PSD. Ar trebui să lăsăm la o parte orgoliile politice. Știu să acuze, dar nu știu să se pună la aceeași masă. Atunci când ești primar dacă ești primar adevărat poți să pui la aceeași masă și puterea și opoziția”, a spus Răzvan Rotaru, menționând că la următoarele alegeri locale își va impune punctul de vedere cu privire la calitatea oamenilor care vor fi pe lista consilierilor locali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata