parlamentare sus
achitei top

Deputatul Mihaela Hunca si-a depus cererea de adeziune in Pro Romania : „Am ales democrația, în locul autocrației” – VIDEO – .

0 452

Deputatul Mihaela Huncă şi-a depus azi cerere de adeziune în Partidul Pro România.  Acesta susţine că decizia luată a fost un act de normalitate.

psd parl jos

„Pentru mine astăzi este o zi foarte importantă pentru că am decis, astăzi, luni 17 septembrie 2018, mi-am depus cererea de adeziune în Partidul Pro România. Am decis să fac parte dintr-o echipă care respectă valorile autentice, dintr-o echipă căreia îi pasă de noi, de cetățenii de rând. Am ales democrația, în locul autocrației. De aceea voi fi onorată să fac parte, alături de personalitățile care astăzi sunt prezente aici și sper ca împreună să nu vă dezamăgim. Mulți au spus că am făcut un act de mare curaj. Nu. A fost un act de normalitate pentru că fac parte dintre cei care dv. și trebuie să fim cât mai mulți care să cerem această normalitate. Nu trebuie să facem politică ca să obținem funcții. Ca să ne rezolvăm anumite interese. Politica o facem cu oamenii și pentru oameni”, a spus Mihaela Huncă, membră a partidului Pro România Botoşani.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata