Deputatul Mihaela Hunca, despre numirea in functia de ministrul al educatiei : „Va spun doar ca nu este nimic oficial”

0 2.067

Deputatul social democrat Mihaela Huncă a făcut câteva precizări cu privire la eventuala sa numire în funcţia de ministrul al educaţiei în Guvernul Viorica Dăncilă.

„În legătură cu știrea care a apărut în presă privind nominalizarea mea pentru funcția de ministru pot să vă spun doar că nu este nimic oficial.
Decizia privind fiecare portofoliu de ministru din cadrul cabinetului care va fi condus de doamna Viorica Dăncilă va fi luată în urma votului exprimat în organismele statutare ale partidului, apoi va urma audierea miniștrilor propuși și votul de investitură pentru Guvern în Parlament.
Sunt și voi rămâne un om de partid dedicat proiectelor educaționale și susținerii școlii românești indiferent de poziția politica pe care o voi avea in PSD.
Așadar, indiferent ce funcție voi avea, la propunerea PSD, mă onorează și mă responsabilizează să reprezint botoșănenii care m-au votat, dar și românii din fiecare județ al țării.
Pentru mine contează mai puțin funcția pe care o dețin la un moment dat. Cel mai important este să las ceva în urmă fie ca e vorba de o lege, de un program, fie de rezolvarea unor probleme punctuale prin care să se imbunătățească condițiile din unitățile de învățământ și să crească performanța școlară, nivelul salariilor cadrelor didactice și să formăm specialiști care să aducă plusvaloare economiei naționale.”,
a precizat pe contul său de Facebook, Mihaela Huncă.

vezi si : Deputatul Mihaela Hunca, noul ministrul al educatiei in Guvernul Dancila

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata