Deputatul Cristian Achitei a fost ales secretar al Comisiei de Transporturi

0 330

Un botoșănean va ocupa o funcție importanta într-o comisie a ministerului transporturilor. O data cu schimbările din scena politica la șefia comisiei pentru Transporturi, în locul lui Lucian Bode ajuns ministru, va merge Marius Bodea, iar secretar al comisiei de Transporturi şi Infrastructură o să fie deputatul botosanean Cristian Achiței. Acesta este probabil printre singurii competenți sa ocupe o astfel de funcție, fiind specialist în probleme de infrastructură. Decizia numirii lui Cristian Achiței a fost luată marți de grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor.

„În calitate de secretar al comisiei voi rămâne fidel principiilor mele referitoare la investiții: proiectele trebuie sprijinite și promovate pentru a fi puse în aplicare și, de asemenea, trebuie să existe capacitatea de a lua decizii rapide în favoarea investițiilor.

Sunt convins că acest mod de lucru va sprijini și investițiile din județul Botoșani, prioritățile mele rămânând aceleași din timpul guvernării PSD: DN 28B Botoșani-Tg. Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești. Mă voi lupta cu toate forțele pentru demararea acestor proiecte, pentru începerea lucrărilor în cel mai scurt timp, după perioada de stagnare cauzată de incapacitatea demonstrată a pesediștilor.„, a declarat Cristian Achiței.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata