De pe Youtube, direct pe scena ”X Factor”. O tanara din Botosani i-a emoționat pe jurati: „M-am rugat de parintii mei sa imi cumpere un microfon”

0 2.013

Olimpică, viitoare profesoară și complet dedicată lumii muzicale, botoșăneanca Teodora Palade a urcat vineri seara pe scena ”X Factor”, fiind pentru prima dată la un concurs.

Elevă la un liceu cu profil pedagogic, Teodora Palade a absolvit gimnaziul cu media 9,97, şi a intrat la liceu cu media 9,70 și a fost premiată și la olimpide. În timpul liber își face însă timp și pentru marea ei pasiune: muzica.

Am hotărât să îmi dezvolt pasiunea pentru muzică și îmi editez singură videoclipurile pe canalul meu de Youtube. Am până acum 15. M-am rugat mult de părinții mei să îmi cumpere un microfon, o placă audio externă și o cameră”, a povestit Teodora, care s-a dovedit foarte creativă. Astfel, pentru a obține în studioul improvizat sunetele de care are nevoie, folosește sticle cu apă, bănuți sau zahăr.

Teodora, care provine dintr-o familie în care muzica este o tradiție, cântă la vioară și la pian încă de la vârsta de 8 ani. Destul de sigură pe ea, adolescenta de 16 ani din Botoșani, a fost complet dezarmată însă când Ștefan Bănică a oprit-o înainte de a termina de cântat. Tensiunea a continuat când și Delia s-a arătat de acord. ”Mi se pare că ești între stiluri și nu știi ce să alegi. Trebuie să uiți tot ce știi și să o luăm de la capăt”, a sfătuit-o jurata.

Teodora a trecut mai departe cu patru de DA.

sursa a1.ro/xfactor

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata