De 1 iunie, zeci de copii s-au intrecut la Cupa Maxim la fotbal

0 1.481

Vineri a avut loc a doua ediţie a competiţiei Cupa Maxim la fotbal. Pentru câteva ore zeci de copii botoşăneni s-au întrecut la fotbal la Tabăra Agafton. Competiţia a fost organizată de Maricel Maxim, administratorul SC. Maxim Special Construct şi s-a adresat copiilor cu vârsta până în 15 ani. „Este bine că reuşim să rupem copii din faţa tabletelor, pentru cel puţin o scurtă perioadă de timp şi se merită efortul. Acum suntem la a doua ediţie a Cupei Maxim şi sper să reuşesc să adun în continuare câţi mai mulţi participanţi la această Cupă, să o promovez mai bine şi să am rezultate cu copii, în sensul să-i scoatem din faţa calculatoarelor şi tabletelor. Acum sunt 80 de copii din judeţ, mai exact opt echipe din Curteşti, Vorona, Dersca, Blândeşti şi municipiul Botoşani. Toţi copii vor fi premiaţi şi cred eu că anii viitori vor fi mai mulţi participanţi”, a spus Maricel Maxim. La competiţie au participat şi copii cu cerinţe educaţionale speciale de la Centrul Star of Hop şi din Blândeşti.
„Sunt şi copii care sunt cu cerinţe educaţionale speciale şi încercăm să-i integrăm pentru că şi aşa se face integrarea lor în societate. Şi aceşti copii sunt intersaţi de mişcare şi îi vedem cu câtă pasiune joacă”, a completat Maricel Maxim.
Competiţia s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă, respectiv copii până la 11 ani, 11 – 15 ani şi categoria CES, fiecare copii din categorie primind cupe la locul I , II şi III iar fiecare echipă participantă a primit mingi pentru a se antrena.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata