Dacian Cioloș este noul președinte al noului grup de centru din Parlamentul European – RENEW Europe

0 224

Dacian Cioloș este noul președinte al noului grup de centru din Parlamentul European – RENEW Europe.
Este cea mai înaltă poziție ocupată vreodată în sistemul UE de un român. Dacian Cioloș este primul est european care conduce un grup politic în Parlamentul European și va fi liderul cel mai înalt plasat din instituțiile europene după terminarea mandatului lui Donald Tusk.
Dacian Cioloș susține că acest pas reprezintă doar începutul proiectului PLUS, iar următoarea etapă va reprezenta construcția politică internă care să le ofere românilor un viitor mai bun în țara lor.
„Președinția grupului Renew Europe e doar un pas în construcția politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că meritam încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că facem parte din forțele politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles și în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată țara. Acum trecem la pasul următor și începem construcția politică internă prin care să le oferim cetățenilor români un viitor așa cum îl merită. Livrăm ce am promis în campanie punând România în inima Europei, ca actor esențial al reînnoirii Uniunii Europene.”, a declarat Dacian Ciolos

Grupul de Inițiativă Județean PLUS Botoșani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata